您沒有登錄。 請登錄註冊

讚Lucas有潛質做巨星 芝搲霆鋒送台灣豪宅

上一篇主題 下一篇主題 向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1 讚Lucas有潛質做巨星 芝搲霆鋒送台灣豪宅 于 周日 4月 26, 2009 11:07 pm

26/04/2009
文: 影視組

張芝與乖仔Lucas(謝振軒)昨日在台灣陪伴一位罹患乳癌的女粉絲睇球賽,將於今日結束台灣之旅的她揚言不會復出,但不會阻止兒子入行,更希望霆鋒買樓讓她在台灣定居。
身在台灣的張芝,昨日帶同Lucas陪伴一位患乳癌的女粉絲Dora欣賞籃球賽。芝邊睇波邊忙於湊Lucas,相反囝囝則興奮得手舞足蹈,展露一身表演細胞,就連芝也認為Lucas很有天分,她說:「Lucas係獅子座,鍾意大家將目光放佢身上,如果將來佢做藝人話,我肯定比謝霆鋒同謝賢成功!你睇佢對鏡頭完全唔驚,你唔訪問佢仲會嬲,又鍾意咪講。本來我唔想佢入娛樂圈,但依家唔會堅持,由得佢做喜歡事。(你又幾時復出?)我做媽媽,一都唔想復出。」

幫黑人拍慈善短片
芝趁離開台灣前,應好友「黑人」陳建州邀請拍攝公益短片《Love Life珍愛生命,永不放棄》,她說:「當聽到Dora媽媽話『要畀大家聽到訊息先可以幫助更多人』後,我決定唔再低調,要樂於同媒體分享助人訊息。我好鍾意台灣,好想住台灣,下個月係我生日,希望老公台灣送棟樓畀我做禮物,同小S(徐熙娣)一樣豪宅就得!」

另外,黑人對芝訪台不忘行善亦讚不絕口:「芝同Dora雖然都經歷過挫折人生,但佢冇放棄,我希望將咁正面訊息宣揚開去。」


芝激讚囝囝Lucas有演藝天分,故不會阻止他入行。


Lucas始終是小朋友,玩到倦時便扭媽咪飲奶!



本文引用自太陽報http://the-sun.on.cc/channels/ent/20090426/20090426004633_0000.html


_________________
我反叛,所以我存在。
檢視會員個人資料 http://diary.blog.yam.com/pgpg0715

上一篇主題 下一篇主題 回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章