您沒有登錄。 請登錄註冊

婷婷興奮:時間都合

上一篇主題 下一篇主題 向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1 婷婷興奮:時間都合 于 周一 3月 09, 2009 1:16 am

07/03/2009

張 芝 早 前 在 訪 問 中 聲 討 陳 冠 希 兼 含 淚 感 激 謝 氏 一 家 的 支 持 , 身 為 謝 家 一 分 子 的 謝 婷 婷 , 直 言 對 訪 問 不 感 興 趣 , 全 家 對 芝 都 付 出 無 條 件 的 愛 。 對 於 有 傳 芝 有 喜 , 婷 婷 則 希 望 傳 言 成 真 , 認 為 芝 生 得 愈 多 愈 好 。

前 晚 謝 婷 婷 、 鄭 融 及 鄧 紫 棋 、 楊 崢 等 出 席 《 M.A.C Hello Kitty 限 量 彩 妝 系 列 》 酒 會 , 其 中 婷 婷 以 低 胸 短 裙 及 長 髦 的 誇 張 髮 型 , 化 身 為 Hello Kitty Maid 外 , 鄭 融 也 以 tube dress 示 人 , 不 過 就 不 時 抽 裙 頭 以 防 下 滑 。

安 排 保 安 跟 身
前 晚 婷 婷 是 在 張 芝 聲 討 陳 冠 希 後 , 首 次 公 開 露 面 , 故 大 會 亦 安 排 保 安 跟 身 。 對 於 有 傳 芝 又 有 喜 , 婷 婷 即 一 臉 歡 喜 說 : 「 咁 好 呀 ? 希 望 係 啦 , 係 都 好 , 時 間 都 , 因 為 Lucas 都 一 歲 半 , 佢 冇 透 露 生 育 計 劃 , 但 我 認 為 生 得 愈 多 愈 好 。 」

另 外 , 婷 婷 表 示 從 未 看 過 芝 的 訪 問 : 「 由 頭 到 尾 我 都 冇 理 , 大 家 係 女 仔 當 然 有 共 鳴 , 因 為 會 擔 心 報 道 唔 知 寫 咩 。 」 問 她 有 否 看 有 關 報 道 , 婷 婷 說 : 「 我 唔 感 興 趣 , 唔 識 睇 中 文 , 呢 係 私 人 事 唔 關 我 事 , 我 情 願 睇 體 育 新 聞 好 過 。 ( 父 母 心 情 ? ) Daddy 約 我 飲 茶 , 又 去 媽 咪 度 食 住 家 飯 , 一 家 人 埋 一 齊 就 開 心 。 」

聞 安 志 杰 甜 笑
對 於 芝 指 陳 冠 希 貓 哭 老 鼠 , 婷 婷 初 時 不 明 白 所 以 , 經 記 者 解 釋 後 , 婷 婷 才 說 : 「 當 然 我 會 信 阿 嫂 , 但 呢 個 係 兩 個 人 事 , 每 人 handle 有 自 己 原 因 。 ( 點 支 持 阿 嫂 ? ) 大 家 一 齊 就 開 心 , 見 到 佢 唔 會 諗 起 件 事 , 佢 係 我 阿 嫂 , 我 好 愛 佢 , 見 佢 咁 錫 BB 我 更 愛 佢 , 哥 哥 都 好 愛 佢 , 呢 個 係 無 條 件 的 愛 。 」 她 續 說 羨 慕 兩 人 的 恩 愛 , 如 芝 會 不 眠 的 替 謝 霆 鋒 打 機 儲 分 。

另 外 , 問 到 跟 安 志 杰 關 係 , 婷 婷 即 一 臉 甜 笑 , 並 點 頭 承 認 感 情 生 活 開 心 : 「 好 似 以 前 咁 愛 情 同 私 人 唔 講 。 」 另 外 , 張 芝 經 理 人 則 否 認 芝 有 喜 , 並 不 再 回 應 有 關 慾 照 事 件 的 問 題 。

採 訪 : 名 人 組



自 言 造 型 很 爆 的 謝 婷 婷 , 揚 言 全 家 很 愛 張 芝 , 更 希 望 對 方 可 再 做 母 親 。


鄭 融 ( 左 ) 和 楊 崢 爭 相 跟 另 類 版 Hello Kitty 合 照 。



本文引用自東方日報http://210.177.167.103/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=828806


_________________
我反叛,所以我存在。
檢視會員個人資料 http://diary.blog.yam.com/pgpg0715

上一篇主題 下一篇主題 回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章