您沒有登錄。 請登錄註冊

霆鋒否認老婆受困擾

上一篇主題 下一篇主題 向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1 霆鋒否認老婆受困擾 于 周三 3月 04, 2009 12:11 am

03/03/2009

謝 霆 鋒 昨 晚 九 時 許 由 上 海 返 港 , 他 笑 容 滿 面 樂 意 接 受 記 者 訪 問 , 當 問 到 有 線 突 然 決 定 停 播 芝 專 訪 的 Part 2 時 , 他 面 色 一 沉 示 意 不 清 楚 , 更 反 問 記 者 原 因 , 並 指 芝 未 有 告 知 下 集 內 容 , 亦 不 清 楚 外 間 對 專 訪 的 反 應 , 但 霆 鋒 否 認 芝 近 日 受 到 追 訪 困 擾 , 問 他 是 否 加 壓 力 給 芝 ? 他 說 : 「 我 梗 係 支 持 芝 , 佢 係 我 太 太 , 唔 支 持 佢 仲 支 持 邊 個 ? 」

對 於 有 傳 四 個 女 星 將 被 傳 召 出 庭 , 霆 鋒 說 : 「 唔 多 講 , 唔 答 呢 樣 。 ( Edison 在 新 加 坡 避 記 者 ? ) 唔 多 講 。 ( 過 去 一 年 大 受 影 響 , 向 Edison 索 償 ? ) 唔 覺 得 亦 唔 希 望 呢 個 話 題 新 聞 界 同 娛 樂 界 成 為 一 個 話 題 , 亦 唔 想 繼 續 延 續 落 去 。 」

沒 有 恨 過 陳 冠 希
謝 霆 鋒 在 上 海 出 席 慈 善 活 動 後 接 受 新 浪 網 訪 問 , 大 談 慾 照 事 件 後 跟 太 太 張 芝 的 相 處 , 他 指 芝 捨 不 得 離 開 孩 子 去 拍 電 影 , 除 非 碰 到 非 常 非 常 好 的 電 影 。 而 事 件 對 家 庭 沒 有 任 何 影 響 , 二 人 更 有 諗 過 再 生 小 孩 。

問 他 會 否 憎 恨 陳 冠 希 ( Edison ) , 霆 鋒 說 : 「 不 恨 , 路 遙 知 馬 力 , 曾 經 有 人 拿 我 跟 Edison 比 較 , 我 覺 得 大 家 都 有 優 點 , 我 也 有 地 方 不 如 他 , 但 他 就 是 他 , 我 就 是 我 , 我 也 不 是 要 討 好 全 世 界 , 反 正 也 是 過 去 了 。 」



謝 霆 鋒 在 上 海 接 受 新 浪 網 的 訪 問 , 大 談 與 芝 相 處 之 道 。



本文引用自東方日報http://210.177.167.103/cgi-bin/nsrch.cgi?seq=827608


_________________
我反叛,所以我存在。
檢視會員個人資料 http://diary.blog.yam.com/pgpg0715

上一篇主題 下一篇主題 回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章